Нашият подход

Techno team approach

Нашият подход

Дългогодишната история и опит на Техно води до дълбоко разбиране на медийната индустрия, на механиката, която я движи и промените, които налагат постоянните технологични обновления. Нашите дългосрочни връзки със световни марки и разпространители на професионална техника ни позволява честно и почтено да съветваме клиентите си за най-добрите технологични решения. От своя страна, партньорствата с иновативни технологични компании, дават израз на въвеждането на най-добри работни практики.

С офиси в България, Румъния и Турция ние сме идеално позиционирани да предоставим на собствениците на медии и канали ефективни и добре премислени решения, които водят до резултати. Без значение дали тепърва изграждате своята система или просто обновявате съществуваща система, с Техно на Ваша страна, процесът ще премине гладко и безпроблемно. Веднага щом проектът Ви е завършен, екипът ни поддръжка ще предостави необходимата информация и обучения, така че системите Ви да продължат да работят с максимална ефективност.

Интеграция на системи
за излъчване

Създаваме напълно интегрирани решения за радио- и телевизионно излъчване, проектирани спрямо конкретния бизнес казус.

Студийна интеграция

В зависимост от целите на радио-/ТВ студиото, избираме най-подходящото оборудване, оптимизираме процесите, сигналите и медийните потоци в него.

Телеком инженеринг

От проектиране на основни вериги до изграждане на цели телекомуникационни мрежи, ние имаме необходимия опит за опит да проектираме и развием вашите телеком проекти.

Техника под наем

Наемете оборудване за всеки повод и проект, в рамките на избрания от Вас бюджет. Като официален дистрибутор и представител, от нас ще получите е най-новата техника от световните лидери в индустрията.

Съхраняване на съдържание

Предлагаме сигурни хранилища и оптимизирани решения за съхраняване на медийно съдържание, заедно с трансфер на данни/файлове от стари системи.

Софтуерно обучение
и поддръжка

Гарантираната поддръжка гарантира, че Вашата компания разполага с необходимите знания, за да използва ефективно производствения софтуер или интегрираната от нас система.

how can we help you?

Contact us at the Techno office nearest to you or submit a business inquiry online.

Когато се нуждаехме от ново висококачествено мобилно концертно решение, достойно за национално радио, Техно се оказа перфектен партньор. Новият ни OBV използва най-новите цифрови технологии и осигурява перфектно качество и надеждност.

Свилен Узунов
Техн. директор, Българско национално радио

Търсите първокласен медиен интегратор?