telecom-engineering

Телеком инженеринг

Techno има дългогодишен опит в областта на телекомуникациите. Предлагаме многопластови телекомуникационни решения посредством мрежа от регионални офиси на 3 континента. Услугите ни обхващат консултации на високо ниво с широк спектър от специализации и сложни решения за разработка и внедряване.

Предлагаме интегриране, поддръжка и решения, създадени по поръчка, за да отговорим на много специфични нужди и изисквания и да постигнем очаквани резултати в рамките на бюджета. Нашият екип от консултанти работи в тясно сътрудничество с клиентите, като използва собствена “методология за откриване”, за да гарантира, че предизвикателствата и възможните проблеми по са напълно разбрани.

Нашите препоръки са направени така, че да отговарят на много специфични нужди, за да се постигне истински рентабилно решение. Независимо дали предизвикателството е вътрешна информационна инфраструктура, изисквания за консултация, базирани на индустрията или персонализирани хардуерни и софтуерни решения, ние ще работим заедно с Вас, за да разберем напълно казуса и да предложми най-добрия възможен вариант за разрешаване.

how can we help you?

Contact us at the Techno office nearest to you or submit a business inquiry online.

Когато се нуждаехме от ново висококачествено мобилно концертно решение, достойно за национално радио, Техно се оказа перфектен партньор. Новият ни OBV използва най-новите цифрови технологии и осигурява перфектно качество и надеждност.

Свилен Узунов
Техн. директор, Българско национално радио

Търсите първокласен медиен интегратор?