Студиен инженеринг

studio-engineering

Студиен инженеринг

Техно има отлична история и опит в имплементацията на големи студийни решения. Проектирането на студио, изграждането и създаването на работни процеси е част от ежедневните ни операции. Всеки проект, който започваме, е завършен с идеята за рентабилност, като включваме съвременно оборудване и софтуерни решения. Ние предлагаме пълно обслужване на нашите клиенти – от консултации до изграждане и внедряване.

Проектираме и изграждаме всички видове производствени студия, бром телевизионни предавания, кино, аудио и виртуални сетове.

Нашите инженери имат широка експертиза, когато става въпрос за аудио и видео решения, избор на камери и оборудване, микрофони, видео и аудио миксери, софтуер за редактиране и управление, дизайн и цялостни решения за управление на работния поток.

how can we help you?

Contact us at the Techno office nearest to you or submit a business inquiry online.

Когато се нуждаехме от ново висококачествено мобилно концертно решение, достойно за национално радио, Техно се оказа перфектен партньор. Новият ни OBV използва най-новите цифрови технологии и осигурява перфектно качество и надеждност.

Свилен Узунов
Техн. директор, Българско национално радио

Търсите първокласен медиен интегратор?